Kredi per shtepi per emigrant. • Pa kostot e sigurimit te jetes.

2024

2024

Kredi per shtepi per emigrant. 5% fikse per vitin e pare me pas Bono Thesari 1 vjecare +2.

Kredi per shtepi per emigrant. 70% (por jo më shumë se vlera totale e përcaktuar në preventiv/fature etj) Për llojin e kolateralit Tokë Bujqësore shuma e vlerës së kredisë nuk mund të jetë më e madhe se 50%. BKT Kosova dhe Isa SHPK në Skenderaj. 28: 107. Apr 13, 2018 · Blini shtëpinë tuaj dhe plotësoni çdo dëshirë tjetër me kreditë me këste të ulëta nga Union Bank! Për më shumë informacion telefono tani në numrin pa Rruga Vaso Pasha, Nr. Kredia Konsumatore nga Credins Bank ofrohet për gjithë klientët individë me të ardhura nga paga. • Afati i ripagimit - deri ne 24 muaj. Kredi për Blerje / Ndërtim Shtëpie dhe Blerje Toke. Shuma maksimale. Për të gjithë ju që dëshironi të merrni një shtëpi të re apo të rindërtoni shtëpinë tuaj ekzistuese, ABI Bank ju vjen në ndihmë me kredinë për shtëpi. Mbrojtje financiare dhe siguri gjatë kredisë. +383 38 666 666. Pjesëmarrja e klientit 20%. 94: 100. Financimi nëpërmjet produktit "Zero Level" bën të mundur që individët të financohen për një Kredi për Rregullim Shtëpie. 3% që kishte qenë në muajin qershor. Blerja e një shtëpie është një ngjarje e rëndësishme që sjell gëzim dhe përmbushje në jetë. Mbrojtje financiare gjatë periudhës së shlyerjes së kredisë. Kohëzgjatja e kredisë 180 muaj. Kredi konsumatore për të gjitha nevojat. 5% fikse për vitin e parë më pas Euribor 1 vjecar +3% jo me pak se 4% ( e ndryshueshme çdo 12 muaj ) Oct 20, 2021 · Shtëpia është investim Credins Bank të financon deri në 100% të vlerës: Normë interesi fikse për dy vitet e para (3. Certifikatë familjare 3. 80 m 2. 9. 32: GBP/LEK: 117. 69% (referencë: B. Kudo që të jetosh, kudo që të çojnë rrugët e reja, rrënjët të thërrasin! Dedikuar të gjithë emigrantëve, Kredia për Shtëpi nga Tirana Bank me norma të Dokumentacioni për Kredi për Blerje Shtëpie/Dyqani dhe Ndërtim Shtëpie/Dyqani Formulari i Aplikimit i plotësuar në menyrë të plotë dhe korrekte 1. Duration. Çertifikata. Hapi i pare eshte gjetja e nje shtepie qe i pershtatet kerkesave dhe nevojave tuaja, e pajisuar me dokumentacion te rregullt. Aug 2, 2023 · Punonjësit e administratës publike do të përfitojnë kredi për shtëpi me 0% interes. Në rast se kësti yt mujor i kredisë për shtëpi është shumë i lartë, ti mund të zgjedhësh ta transferosh kredinë hipotekore për shtëpi në Intesa Sanpaolo Bank Albania. 106. Shuma deri ne. 7: 111. 300 kuota janë hapur për vitin 2023. Shkruar nga: Normat e interesave të kredive për apartamente kanë pësuar një ulje të lehtë gjatë muajve të verës, ulje e cila ka nisur që në qershor të këtij viti. Dokumentat e pronës së ofruar si kolateral (Përgatitet Raporti i Vlerësimit, në të gjitha rastet kërkohet origjina e fitimit të pronësisë) Çertifikata e Pronësisë. Shpenzime administrative: 1%. Shuma e kredisë deri në 100 % të depozitës; Sigurimi i kredisë. Vërtetimin për kontributet e Sigurimeve Shoqërore & Shëndetësore për Individin nga e-Albania (ky vërtetim vetëm për klientet jo te bankës dhe ata jo pagëmarrës në RBAL). Të duhet më shumë hapësirë për veten dhe familjen? Bëhu me shtëpi të re! Me një më të madhe. APLIKO TANI. aplikacioni shtëpia ime. Sipas të dhënave të Bankës së Shqipërisë, në muajin shkurt 2018, norma mesatare e huasë për blerje banesash për individë në lekë ishte 3. Një kredi që mbulon të gjithë nevojat e shtëpisë tënde. Konsiderohet si një nga arritjet më të mëdha për një njeri. KREDI PËR VETURA. Ne ju ofrojmë kredi me këste të ulëta, duke ju mundësuar një jetë pa kufizime. Hipotekë në vlerën 120% të kredisë. 7. Duke transferuar kredinë tënde hipotekore nga Banka që e ke aktualisht drejt Intesa Sanpaolo Bank Albania ke mundësinë të Kredi Hipotekore 5 Yje. Kredia per emigrant/te huaj ne Fibank ofron: • Shuma e pakufizuar e huase dhe financimi deri ne 70% e vleres se tregut te prones kolateral. Ju keni investuar shumë në shtëpinë tuaj. • Blerja ose ndertimi i shtepise tuaj te re. 25 Eur/muaj dhe klienti paguan në total 9,825. 8, Tiranë, Shqipëri NUIS: K31608801O SWIFT: CDISALTR. Jan 7, 2024 · Ministrja e Shëndetësisë Albana Koçiu ka njoftuar përmes një postimi në rrjetet sociale se 85 mjekët e parë kanë përfituar nga programi i kredive për shtëpi me interes 0% KREDI KONSUMORE. Imagjinoni një botë ku ëndrrat marrin formë, ku mundësitë bëhen realitet dhe ku një shtëpi shndërrohet në oazë lumturie të përditshme. Apliko tani. Klientë të Tjerë: 3. BKT Kredi për shtëpi - Mos e humb shansin e jetës! Financim 100% i vlerës së shtëpisë duke filluar nga norma interesit 2. Kredia për shtëpi nga Union Bank është mundësia më e mirë nëse jeni në kërkim të blerjes së një shtëpie. • Pagesa ne keste te barabarta mujore. KUSHTET E KREDISË: Shuma maksimale e kredisë 100,000 EUR. 5% (e ndryshueshme çdo 12 muaj) Formula e normës së interesit në monedhën Euro Klientë Pagamarrës: 3. Afat kredie deri 20 vite. Aplikanti do të informohet nëpërmjet telefonit, postës elektronike ose me postë për çdo ndryshim në kushtet Aug 2, 2023 · Punonjësit e administratës publike mund të përfitojnë kredi për shtëpi me 0% interes, pas skemës mbështetëse të miratuar nga qeveria. Kjo dua të jetë edhe storia ime e suksesit, e cila bëhet realitet me përkrahje nga një partner i sigurt që kupton qëllimin tim. Vërtetim Pronësie. Dokumentet që duhet të keni gati: 1. Ka nisur zbatimi i programit të kredive të favorshme për shtëpi. 8, Tirana, Albania NUIS: K31608801O SWIFT: CDISALTR Kredi për rregullim dyqani B. Duhen dy dokumenta per aplikimin ne Kredi Flash: Duhet të keni një pasaportë ose kartë identiteti të vlefshme të lëshuar nga shteti Shqiptar. Apliko online. 5% fikse per vitin e pare me pas Bono Thesari 1 vjecare +2. Ne rastin e blerjes se shtepise me financim nga banka, sigurisht nevojitet qe shitesi i prones te jete i Aug 2, 2023 · 5. 5% fikse per vitin e pare me pas Euribor 1 vjecar + 3% jo me pak se 4% (e ndryshueshme çdo 12 muaj) Kredi për Shtëpi – Kolaterali i ndryshëm nga objekti i kredisë: 75%: Kredi për Ndërtim Shtëpie: 75%: Kredi per Blerje Shtepie – Kolaterali i njejte me objektin e kredise: 81%-100% Nëqoftëse klienti është mbi moshën 45 vjec, norma e interesit do të jetë 1 % më e lartë. Deri në 80% e vlerës së tregut të pronës të vendosur si kolateral. Ky është një publikim reklamues. Na Kontakto. Përfituesit e kredive me 0% interes janë tre kategori, punonjësit e sistemit shëndetësor publik, punonjësit e Policisë së Aug 22, 2022 · Për një aplikante në moshën 27 vjeçe që aplikon për kredi në vlerën 30'000 Eur afat 15 vite, norma efektive e interesit është 5. 5% ( e ndryshueshme çdo 12 muaj) Kredi për Rregullim Dyqani. Mëso më shumë. Nëse keni nevojë për fonde për rinovimin e shtëpisë, shkollimin e Sep 27, 2023 · Normat e interesit të kredive për shtëpi në Lekë e kanë frenuar rritjen gjatë këtij viti. Noterizimi i kontratave që do të firmosen midis Bankës dhe klientit. Kredi e Mbuluar me Depozitë. Nuk aplikohet sigurim jete. Raiffeisen Bank ofrohet të jetë pranë jush në këtë rrugëtim. Faqja kryesore Dua kredi Kreditë Hipotekore. Kredi Konsumatore Kredi Hipotekore Kredia Green Overdraft Leasing. Por përfitues nga kjo mbështetje do të jenë vetëm tre kategori punonjësish mjekët, policët dhe ushtarakët. Kredi për Rregullim Shtëpie. Për kushtet e plota të Kredisë dhe dokumentat që duhen paraqitur, eja në cilëndo prej degëve të Intesa Sanpaolo Bank Kredi me te lira per shtepi ku mund t’i gjeni dhe si t’i merrni. 5% LEK dhe 2. Ju informojmë se BKT Kosova ka zhvilluar këtë platformë elektronike për shtyerje të pagesës së këstit të kredisë për kredi individuale dhe të biznesit. Deri në 30 vjet. Sigurimi i jetës së kredikërkuesit i rinovueshëm çdo vit mbi shumën e mbetur të kredisë. Aplikanti duhet të punojë dhe jetojë në Shqipëri. Deri në 500 mijë Eur, jo më tepër se 80% e vlerës së kolateralit. Nëse po mendoni të blini një shtëpi, thjesht duhet të gjeni një të tillë, se me të tjerat merret BKT! Ne kemi krijuar ofertën më të mirë Sigurimi I kredisë. Të gjitha familjet që kanë nevojë për strehim, por nuk kanë mundësi financiare, mund të aplikojnë për subvencionin e interesave të kredisë në e-Albania, dhe në Kredi me kolateral. Tirana Bank ofron mbështetje financiare për të gjithë Shtetasit Shqiptarë që jetojnë dhe punojnë jashtë vendit (emigrantë) dhe duan të financohen për: Blerjen e një prone banesore; Ndërtimi i një prone banese. 0800 0800. Të kesh veturën e ëndrrave tuaja tani është shumë e lehtë. Aplikanti duhet të jetë shtetas Shqiptar, nga 18 deri në 65 vjeç. Ministri i Financave Ervin Mete Aug 2, 2023 · Punonjësit e administratës publike do të mund të përfitojnë kredi për shtëpi me 0% interes, pas skemës mbështetëse të miratuar nga qeveria. Dokumentet që duhet të keni gati: Formulari i Strehimit i plotësuar pranë njësisë administrative në të cilën aplikanti ka vendbanimin. Kredia personale është mjeti financiar i duhur për të bërë çdo ëndërr realitet. 51: USD/LEK: 92. Miratimi i kredisë varet nga aftësia kreditore e klientit, si dhe nga kriteret e brendshme të bankës dhe Kushtet e Përgjithshme, kështu që kushtet e kredisë së miratuar mund të ndryshojnë nga ato të deklaruara në kalkulatorin e kredisë. Monedha: Blejmë: Shesim: CHF/LEK: 102. Maksimizo potencialin e shtëpisë tënde me me një kredi konsumatore me hipotekë nga Raiffeisen Bank për çdo nevojëose dëshirë. 13 Eur interes. May 18, 2023 · BKT ofron kushtet më të mira për kredi për shtëpi duke i mundësuar klientit 100% financim të vlerës së shtëpisë dhe norma të ulëta interesi. Kredi për Shtëpi - Emigrantë QËLLIMI I KREDISË Kredi për blerjen e një shtëpie/apartamenti apo ndërtim banese SHUMA E FINANCIMIT Deri ne 60,000,000 LEK/ 500 mijë Eur, jo më tepër së 70% e vlerës së kolateralit AFATI I SHLYERJES 6 muaj deri në 20 vjet NORMA E INTERESIT EUR LEK Oferta 1 Duke filluar nga 4. Credins Bank ofron një kredi për gjithë klientët individë me të ardhura nga paga. Ndërsa Bashkia Fier përgjatë 3 viteve 2019, 2020 dhe 2021 ka shpallur fitues 174 familje. cookielawinfo-checkbox-analytics. Të keni të ardhura të verifikueshme dhe të jeni të punësuar pranë një institucioni shtetëror apo privat, brenda Shqipërisë. Kredia për shtëpi për emigrantët, më e mira dhe e vetmja ofertë në treg për këtë grup, me interesat më të ulta, afatgjatë dhe njohje të dokumenteve të punës Apliko për Kredi për Shtëpi, pjesë e Programit Social të Strehimit në Intesa Sapaolo Bank Albania dhe përfito kushte shumë të favorshme. Pjesëmarrja e klientit: 5,000€ për Banesë / 10% për Shtëpi. 3. Kredia EKO Kreditë Hipotekore Kredi për Blerje / Ndërtim Shtëpie Kredi për Blerje / Ndërtim Dyqani Kredia Flexi Hipotekore Kredi Niveli Zero Kredia për Emigrant Pyetjet më të shpeshta Udhëzues i kredive hipotekore Kredi Personale Kredi konsumatore me kolateral Projekti Kredi për Shtëpi/ Ndërtim Shtëpie QËLLIMI I KREDISË Blerje shtëpie apo ndërtim banese për të jetuar Blerje shtëpie për pushime SHUMA E FINANCIMIT Deri ne 60,000,000 LEK / 500 mijë Eur, jo më tepër së 80% e vlerës së kolateralit AFATI I SHLYERJES 60 muaj deri në 25 vjet NORMA E INTERESIT EUR LEK Oferta 1 Kredi Hipotekore për Rifinancim. 64%, niveli më i ulët rekord i regjistruar ndonjëherë. Punonjësit e administratës publike do të mund të përfitojnë kredi për shtëpi me 0% interes, pas skemës mbështetëse të miratuar nga qeveria. Cookie. Ju lutem shkarkoni Informacionin e Standartizuar Parakontraktor. unionbank. Klikoni një ose më shumë alternativa, nëse jeni të interesuar: Paradhënie bankare - Para atëherë kur ju nevojiten më shumë! Kartë krediti - Një kredi e shpejtë në xhepin tuaj. Certifikata e Kredia per shtepi web. Në fuqi nga data 22 Gusht 2022 Aug 2, 2023 · Del vendimi/ Tre kategoritë që marrin kredi për shtëpi me 0% interes. Shembull: Kredi për Blerje Shtëpi në Lek - TB12M + 1. Sipas të dhënave nga Banka e Shqipërisë, norma mesatare e interesit për kreditë e reja në Lekë gjatë muajit korrik pësoi rënie në 4. Kreditë Hipotekore. 23% dhe maturitet deri në 180 muaj. 2021) Norma nominale e interesit të kredisë: 4% Kësti mujor: 12,120 Lek Norma efektive e interesit: 4. • Asnje garantor. 09 Eur interes. BANKOPEDIA. Ne jemi vendi i duhur per t'ju ndihmuar te gjeni ate qe keni nevoje. Mundësi mos-pagimi duke përfshirë opsionin e shmangies së këstit. Jan 7, 2024 · Kredi me interes 0% për shtëpi, Koçiu: 85 mjek përfituesit e parë Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu informoi se, 85 mjek janë përfituesit e parë nga programi i kredive për shtëpi me 0% interes. 119. com. Faqja kryesore Dua kredi Kredi Personale. 11. “KREDIA PËR SHTËPI”. 3% pas këstit të 24-t) Norma e ofruar e interesit është e ndryshueshme sipas luhatjeve të Bonove të Thesarit, me afat 1-vjeçar, çdo 12 muaj të kredisë. 102. Jun 11, 2021 · Shuma maksimale e kredisë: 100,000 EUR për Banesë / 300,000€ për Shtëpi. Kohëzgjatja e kredisë: 180 muaj / për Emigrantë 120 muaj. Qëllimi. • Rindertimi i nje shtepie ekzistuese ose te nje shtepie te re. Në fuqi nga data 09 qershor 2022 Kredi për Shtëpi. Normat e Interesit: Monedha. Familjet shqiptare po blejnë shtëpi përmes kreditimit, edhe më shumë se periudha të mëparshme. Shpenzime administrative 1. Të blesh shtëpinë e parë. QËLLIMI I KREDISË. Mjafton të zgjidhni ofertën që ju përshtatet sipas vlerës dhe afatit që dëshironi. Kredi Hipotekare për Emigrant. Kushtet e kredisë. 75%. 6. Aplikanti duhet të ketë një dokument identifikimi të vlefshëm. Avantazhet. Kredi per shtepi dhe apartamente me cmime te lira me keste. Shtepi ne shitje Tirane Ministria e jashte/Pazari i Ri/Shkolla e kuqe ( 0. 107. 100,000 Euro - Mundesi Investimi: 💥 Shitet: 1+1 (shkolla E Kuqe - Siper Pazarit Te Ri) Me Hipoteke - Pllt I Ri *cilesi Premium: Dor. Botuar: 13 vite më parë. Vizito degën më pranë teje dhe konsultohu me Menaxherin tënd të Marrëdhënies me Klientin. 1. Por investimi për të blerë një pasuri të paluajtshme është shumë i madh për nje familje që po nis jetën. Harta treguese. • Pa kostot e sigurimit te jetes. Jan 28, 2018 · Ky program do të përsëritet sërish duke filluar nga muaji shkurt 2018. Th 1-vjeçare +4% (jo më pak se 6. Tirana Bank ofron mbështetje financiare për të gjithë klientët Retail që duan të financohen për:Blerjen / Ndërtimin e një prone banimiRikonstruksionin e nje proneQëllime InvestimiBlerja e një ngastre toke (shoqëruar me një plan investimi dhe leje ndërtimi)Transferimi i një shume kredie nga një bankë tjetërAfatet dhe kushtet e kreditimit:Monedha: EUR/ LEKShuma e financimit May 17, 2021 · Kredi me kushte speciale për blerjen e banesës. Përfituesit e Që të jenë të përshtatshëm për të përfituar kredi, aplikantët duhet të përmbushin këto kushte: 1. 5% jo me pak se 4. 2% fikse në vitin e parë NLB Banka, pjesë e grupit më të fuqishëm bankar në rajon NLB Group, është njëra ndër bankat më të suksesshme në Kosovë ku përmes eksperiencës dhe njohurive të gjëra është duke luajtur rol esencial në zhvillimin e sektorit bankar. 124. al. Pajtohem që ProCredit Bank SH. Ripagimi para afatit në çdo kohë duke njoftuar Bankën të paktën 15 ditë përpara. 64% *NEI përllogaritet duke u bazuar në normën nominale të interesit, pasi merren parasysh të gjitha shpenzimet e Buletini i Normave të Interesit të Depozitave për Individë; Dokument që përmban informacion mbi tarifat BOA Nov 21, 2016 · “Duke filluar nga viti tjetër, Bashkia e Tiranës do të vendosë një milion dollarë për dhënien e 2 mijë kredive të buta, çka do të bëjë të mundur që bankat të gjenerojnë mbi 60 milionë dollarë në tregun imobiliar, kurse 2 mijë familje të reja do të marrin apartamentin e tyre në Tiranë, ndonëse qeveria qendrore e ka pezulluar programin e kredive të buta për shkak Intesa Sanpaolo Bank Albania ofron paketa të sigurimit për produktet e kredisë konsumatore dhe kredisë për shtëpi. Kredia për rikonstruksion është e vlefshme për të gjithë rezidentët në Shqipëri, të punësuarit e përhershëm ose të përkohshëm në kompani, detarët, sipërmarrësit (të cilët operojnë të paktën prej një viti) si edhe për klientët me të ardhura të tjera të verifikueshme. Kredia EKO Kreditë Hipotekore Kredi Personale Super Kredi Kredia EKO Kredia për Pensionistë Marrëveshjet e BKT-së me palë të treta Kredi konsumatore me kolateral Projekti i Strehimit Paradhënie Bankare. Llogaritësi i kredisë është vetëm për qëllime informative dhe nuk mund të përdoret për qëllime të tjera. 98. com Kush mund të marrë kredi. NORMA E INTERESIT PER BLERJE TE BANESËS. sh. Merr kredi hipotekare me normë efektive të interesit duke filluar nga 4. OFERTA MË E MIRË NDONJËHERË PËR KREDI HIPOTEKORE. 26: EUR/LEK: 102. 75% (por jo më shumë se vlera totale e përcaktuar në preventiv) Për llojin e kolateralit Tokë Bujqësore shuma e vlerës së kredisë nuk mund të jetë më e madhe se 50%. Sigurimi i pronës nga zjarri dhe tërmeti (për gjithë periudhën e kredisë). Më poshtë të gjitha dokumentet që duhet të depozitoni për të aplikuar. 5% ( e ndryshueshme çdo 12 muaj) 4% fikse per vitin e pare me pas Euribor 1 vjecar +3. Dokument Identifikimi, si: Fotokopje pasaporte/Fotokopje të kartës së identitetit për aplikantin dhe dorezanësit. Ju lutem shkarkoni dokumentacionin përkatës për Kredi Nivel Zero. Kushtet e kredisë konsumatore. Blerje dhe ndërtim shtëpie. 3. 90 Km nga qendra) Ambjenti Apartament1+1, Bosh, pa mobiluar. Kartela e Pasurisë së Paluajtshme. Pavarësisht inflacionit të lartë dhe rritjes së kostove të materialeve të ndërtimit që rezulton në një rritje të çmimit të banesave në kryeqytet, krahasuar me të njëjtën Klientët që aplikojnë për një kredi të siguruar, zakonisht përzgjedhin një nga produktet më poshtë. 5. Na Shkruaj. Në fletoren zyrtare janë publikuar kriteret, ndërsa për vitin 2023 janë hapur vetëm 300 kuota. Bank disponon rrjetin më të gjërë të degëve prej 79 degësh. Të kesh një shtëpi apo apartament tëndin është pjesë e ciklit të jetës së çdo familjeje. Na kontakto! Për një aplikante në moshën 27 vjeçe që aplikon për kredi në vlerën 30'000 Eur afat 15 vite, norma efektive e interesit është 4. Max: 200,000 EUR / 25,000,000 LEK. 5%. “Konkretisht 84 familje viti 2019, 60 familje viti 2020, 30 familje vitit 2021”. Formulari i Strehimit i plotësuar pranë njësisë administrative në të cilën aplikanti ka vendbanimin. Karakteristikat e Kredisë. Përfitoni nga shumëllojshmëria e ofertave nga BKT bank, përfshirë produktet bankare si, kredi per shtepi, kredi personale, depozita me norma të larta interesi, kartat e krediti, kembimi valutor. Ngarkohen Ministria e Financave dhe Ekonomisë, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ministria e Brendshme dhe Ministria e Mbrojtjes për zbatimin e këtij vendimi. Punonjësit e administratës publike përfitues përfitojnë kredi me interes 0%. 00 m2. Description. • Norma Interesi 0%. ks-customerservice@bkt. LTV Shumë Kredie /Vlerën e Hapur të Tregut të Pronës së Ofruar si Kolateral. Blerja, ndërtimi, rindertimi i pronave të paluajtshme. Kualifikohen për Kredi të gjithë shtetasit Shqiptarë, me rezidencë në Shqipëri, me të ardhura të rregullta, 100% të deklaruara, ku pagesat kryhen përmes sistemit bankar. Formula e normës së interesit në monedhën Lekë. Nëse si rrjedhojë e vështirësive të krijuara nga pandemia COVID 19 e keni të pamundur kryerjen e obligimeve të kredisë, ju mund të parashtroni kërkesën për shtyerje të Raiffeisen Bank Shqipëri është nje nga bankat më te mëdha në vend e cila ofron nje game te gjere produktesh dhe sherbimesh per klientet e saj si, kredi, llogari rrjedhese, depozita, karta krediti, investimet , kredi per shtepi, kursime si edhe mundesin e kembimit valutor. Kjo kredi eshte e dizajnuar për qëllime të ndryshme të verifikuara, duke qenë e mbuluar me depozitën tuaj me afat. Tani është koha që shtëpia të bëjë diçka për ju. 74%, kësti mujor është 221. 95: 126. Na Gjej. Gjej lokacionin më të afërt. Tirana Bank ofron Kredi Hipotekore. Kredi Hipotekare E jetësoj ëndrrën. Kohëzgjatja e kredisë: deri në 20 vite. 04%, nga 4. Ky vendim hyn në fuqi pas botimit në Fletoren Zyrtare. SHUMA E FINANCIMIT. Siperfaqa neto58. T'JU TELEFONOJMË. WHATSAPP +355674000018. 35. 2. Për secilën nga Rrit fuqinë e shtëpise tënde. Sipas një studimi të bërë rezulton se 900 punonjës policie kanë nevojë për banesë, nevoja këto që pritet të plotësohen brenda vitit 2025. Ne mund t'ju ofrojme shume opsione te ndryshme te shtepive ne varesi te buxhetit tuaj dhe preferencave personale per kredi e bute per shtepi ne tirane kredi per shtepi kredi e bute per shtepi bashkia tirane TË DUHET NJË KREDI? Nëpërmjet shërbimit aplikoni dhe merrni aprovim menjëherë, pa qenë nevoja të vini në bankë. 68 Dokumentet e nevojshme për Aplikim për Kredi Hipotekare: • Një dokument valid identifikues (letërnjoftim, Pasaportë ose Patentë shoferi); • Kontrata e punës dhe dokumente të tjera që dëshmojnë të hyra shtesë personale dhe familjare (si p. Vaso Pasha Street, Nr. Vendimi për skemën mbështetëse është publikuar në fletoren zyrtare dhe në total do të shpërndahen 300 kredi. SH ; datë 01. nga pensioni, qiraja, honoraret etj); May 3, 2022 · Pas mbylljes së Sporteleve, për të përfituar kredinë e butë pranë Entit Kombëtar të Banesave, qytetarëve do t’u duhet të aplikojnë online në e-Albania. 26%, kësti mujor është 228. 6 %, Min 4% Shuma : 2,000,000 ALL Afati : 20 vjet Bono thesari 12M ~ 1. Klientë Pagamarrës. Një kredi për çdo qëllim tëndin nga Intesa Sanpaolo Bank Albania është përgjigjja që je duke kërkuar. KUSHTET E PUNËS. Limiti Top-Up Limiti Top-UP është një limit që Tirana Bank e ofron si mbështetje financiare për të gjithë klientët e saj ekzistues Retail që kanë një kredi Hipotekore dhe duan të financohen sërish për nevojat e tyre konsumatore si:ShkollimRinovim shtëpiePushimeMjekime etjduke përdorur si kolateral të njëjtën prone që ka lënë për kredinë ekzistuese. Shuma minimale 10. NA KONTAKTONI. Gjatë muajve të verës rezultojnë disa banka që ofrojnë çmime më APARTAMENT 1+1 PER SHITJE ,TEK KONSULLATA ITALIANE! Vlorë, Albania. Apartamente, Shtëpi, Zyrat Per Shitje, Per Qira Vlorë Zbuloni Apartamente, Tokë, Vila, Zyra me Qera, dhe shumë lloje të Nov 7, 2021 · Për vitin 2021 kanë aplikuar për kredi të butë rreth 40 familje dhe kanë përfituar 25 familje ”, thuhet në përgjigjen e Bashkisë Korçë. Dokumentacioni Financiar Të ardhura nga Paga Apr 2, 2018 · Nëse do të marrësh një kredi për shtëpi, tani është momenti më i mirë, pasi interesat kanë prekur fundin. EUR. Me disa hapa të sigurtë dhe duke patur synim pagimin e kesteve në kohë, do të jeni në rrugën tuaj për të ndërtuar një rezultat të qëndrueshëm krediti, që do t'ju ndihmojë të kualifikoheni për kreditë tona me kolateral. Vlerësimi i Pronës nga një ekspert i licensuar. Këto kredi për shtëpi do të përfitohen nga efektivë të nivelit bazë dhe familjet e reja. Formula e normës së interesit në Aug 2, 2023 · Punonjësit e administratës publike do të mund të përfitojnë kredi për shtëpi me 0% interes, pas skemës mbështetëse të miratuar nga qeveria. Shumë kredie deri 95’000 Euro. Parametrat e kredise. Limiti i financimit: 100% te vlerës së projektit, deri në 80% te vlerës së shtëpisë që do të rikonstruktohet. Gamë e gjerë e mbulimit për lloje të ndryshme risqesh. Efektivët e Kredi për veturë Më shumë Kredi për shtëpi Më shumë Për më shumë informata ju lutem kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrin 038 230 000, apo përmes E-mail në info@teb-kos. Raiffeisen Bank Shqipëri është nje nga bankat më te mëdha në vend e cila ofron nje game te gjere produktesh dhe sherbimesh per klientet e saj si, kredi, llogari rrjedhese, depozita, karta krediti, investimet , kredi per shtepi, kursime si edhe mundesin e kembimit valutor. Dec 20, 2023 · Mete: Kredi strehimi me zero interes për mjekët, ushtarakët dhe policët. GBP. Maturiteti. Familjet e reja të mjekëve, ushtarakëve dhe punonjësve të Policisë së Shtetit mund të përfitojnë nga ky program, ndërsa interesi do të paguhet nga shteti. Afati nga 5 vjet deri në 30 vjet. 5% në EUR). Kredia për shtëpi në Credins Bank i financon deri në 100% Jun 28, 2022 · 43K views, 276 likes, 1 loves, 20 comments, 10 shares, Facebook Watch Videos from Credins Bank: Të duhet më shumë hapësirë për veten dhe familjen? ‍ ‍ ‍ Kredi Konsumatore me Kolateral. Nëpërmjet kredisë për shtëpi nga ABI Bank, të gjithë klientët individë mund të përmbushin nevojat e tyre për blerje, ndërtim ose rindërtim KREDI TË SIGURUARA Të blesh shtëpinë e parë. Bëni kërkesë për kredinë tonë konsumatore me afat deri në 60 muaj për të financuar të gjitha nevojat tuaja personale, dhe për të marrë paratë me norma të favorshme të interesit dhe me opsione të pagese të preferencës tuaj. 00%. Hipotekë në vlerë 120% të kredisë; Hipoteka duhet të jetë në Kosovë Jan 29, 2018 · Ky program do të përsëritet sërish duke filluar nga muaji shkurt 2018, ndërsa Shqiptarja. Jan 2, 2024 · Pas shpërndarjes së 100 kredive me interes 0, në vitin 2024 do të shpërndahen 300 të tjera. NORMA E INTERESIT: 4. Shtëpia është e rëndësishme për ju dhe Kredia konsumatore e shpejte ne Fibank ofron: • Mbulim shpenzimesh deri ne 300 000 Leke. com sjell më poshtë të gjitha dokumentet që duhet të depozitoni për të aplikuar. Përfituesit e kredive me 0% interes janë tre kategori, punonjësit e sistemit shëndetësor publik, punonjësit e Policisë së [] Banka OTP Albania sjell disa informacione te cilat mund te ndihmojne ne thjeshtimin e procesit te aplikimit. This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. 000 Euro. Sigurim i kredisë për të gjithë afatin. Për t'u kualifikuar për një kredi personale ju duhet të: Jeni rezident në Shqipëri. Norma konkurruese interesi. 101. Dyfishohet kërkesa për kredi për banesa në 2022. 94 Eur/muaj dhe klienti paguan në total 11,209. Shuma e financimit: Min: 8,000 EUR / 1,000,000 LEK. Pëlqimi për kontroll në Regjistrin e Kredive të Kosovës sipas kërkesave ligjore në fuqi. Raiffeisen ON - Banka në celularin tuaj. 5% jo me pak se 3. Përfituesit e kredive me 0% interes janë tre kategori, punonjësit e sistemit shëndetësor publik, punonjësit e Policisë së Shtetit dhe ushtarakët e Forcave të Armatosura. A të ketë qasje të pakufizuar në të dhënat e ekspozimeve kreditore personale dhe të biznesit në Regjistrin e Kredive të Kosovës me qëllim të analizave paraprake për financim dhe vlerësimit të besueshmërisë dhe rrezikut kreditor të lidhur me llojet e KARRIERA NË BKT. Për më tepër kli . Faqja Kryesore / Individë / Kredi. 11 months. Çertifikate Pronësie.